Un any més, l’Ajuntament de Bellreguard ha desenvolupat enguany el programa ‘Posa’t en moviment’, impulsat i finançat per l’àrea de Benestar Social de la Diputació de València i que té com a objectiu promoure la qualitat de vida i el desenvolupament integral de les persones.

El pla actua en dues direccions, amb el desenvolupament de diferents tallers. Per una banda, en la prevenció de lesions quotidianes i el reforç del sòl pelvià. Per altra, es pretén millorar els símptomes associats al sòl pelvià, el diafragma i la faixa lumbo-abdominal.

El sòl pelvià té la funció de sosteniment dels òrgans i és, entre altres coses, l’encarregat d’evitar la incontinència urinària. A més, ajuda en l’etapa expulsiva del part i contribueix conjuntament amb altres músculs a l’estabilitat lumbar.

 

 

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar