270.000 es destinaran a millorar l’accessibilitat en la platja, 143.000 a la reforma de l’ajuntament i huit mil per al mobiliari de la central de policia local. S’aportaran 39.000 euros la tercera fase de la Casa de la Música a la qual en destina 150.000 la Diputació i que la dotarà del necessari per a aspirar a conservatori.

El romanent de tresoreria de 2017 permetrà enguany la inversió d’altres 552.903.35 euros en aprovar el plenari la modificació de crèdit proposada per la regidoria d’Hisenda. El seu responsable, Joan Marco, explica que «no gastar més del que ingressem ens permet disposar d’uns diners que destinarem a completar les actuacions desenvolupades i afrontar-ne de noves». Un exemple és la millorar de l’accessibilitat a la platja i al seu passeig, amb una inversió prevista de 269.887,76 euros. O la reforma de les dependències municipals ja què la construcció de la nova biblioteca en un local adjacent permetrà la redistribució de l’ajuntament per tal de millorar les instal·lacions administratives i l’atenció al ciutadà, que suposaran 145.751,05 euros en total. A més, completaran actuacions ja iniciades per a la millora de l’eficiència energètica amb 9.913,48 euros o les lluminàries del Passeig dels músics i la plaça del Provencio amb 8.131,20 euros. 8.000 euros més es destinaran a moblar la nova central de la policia local, en construcció, i 4.798.86 euros a la instal·lació de jocs a la plaça de l’Alcoià.

Tot això pel que fa als crèdits extraordinaris; pel que fa als suplements de crèdits, s’aportaran 39.421 euros a la tercera fase de la Casa de la Música que la dotarà de biblioteca, fonoteca i sala de música de cambra, amb la qual completarà els requisits necessaris per a optar a convertir-se en conservatori. El 73% del cost, 150.000 euros, van a càrrec de la Diputació de València i està previst que les obres es puguen finalitzar per al proper curs. L’espai musical va obrir les seues portes al gener de 2017 després de les dues primeres fases que van dotar l’edifici de sales d’assaig i aules, dissenyades per Víctor Boscá i finançades amb fons autonòmics. En l’actualitat, la Casa de la Música acull l’Agrupació Artístic-Musical Santa Cecilia de Bellreguard, la Coral de Sant Miquel o la colla de Dolçainers, als que s’han sumat enguany el cicle recuperat de Concerts de primavera que clouran este dissabte a les 20 hores amb el concert dels grups musicals de l’Agrupació Art.-Musical Santa Cecília de Bellreguard.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar