• Aquest dimarts 21, sessió informativa al saló de plenaris de l’Ajuntament

El Pla Local de Gestió de Residus del municipi de Bellreguard té com a objecte establir les disposicions pertinents i proposar l’ordenació material i territorial de la gestió dels residus de competència municipal, generats en el municipi de Bellreguard, per a donar compliment a les previsions contingudes en el vigent Pla Integral de Residus de la Comunitat Valenciana -d’ara en avant PIRCV-, en el Pla Estatal Marc de Gestió de Residus i en la normativa d’aplicació en matèria de residus.

En el Document d’Ordenació del Pla Local de Residus de Bellreguard es plantegen les propostes i actuacions necessàries per a millorar el servei de recollida de residus del municipi amb un doble objectiu; adequar-lo als requeriments marcats per la legislació vigent i proporcionar als veïns i veïnes del municipi un sistema eficaç per a la recollida i gestió de residus.

Les estratègies i mesures s’han articulat atès 4 Eixos Estratègics:
• Eix Temàtic 1: Consum responsable, prevenció i reutilització.
• Eix Temàtic 2: Millores en la gestió dels residus.
• Eix Temàtic 3: Transparència i ordenació en la gestió de residus.
• Eix Temàtic 4: Educació Ambiental en la gestió de residus.

El PLGR de Bellreguard es pot consultar al portal de Transparència de la web municipal.
https://bellreguard.sedelectronica.es/transparency/b7178298-8910-43fd-b7d5-edbe5900b256/

El dimarts 21 de desembre a les 19 hores, tindrà lloc una sessió informativa per al públic en general del nou Pla Local de Gestió de Residus de Bellreguard. Aquesta sessió serà al Saló de Plenaris de l’Ajuntament de Bellreguard.

La redacció del PLGR de Bellreguard ha tingut la col·laboració de la Diputació de València – Àrea de Medi Ambient, amb l’atorgament d’una ajuda de 5.400 euros.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar