Part de la quantitat es destinarà a noves inversions o per a poder aspirar a les subvencions d’altres administracions que exigisquen aportar una part al municipi. El superàvit pressupostari de 2016 va permetre, per exemple, l’adquisició i les obres de la nova biblioteca o les de la nova comissaria.

El plenari de març de l’Ajuntament de Bellreguard va liquidar el pressupost de 2017 amb un romanent de tresoreria de 2.341.223’57€ i un resultat positiu de 624.961,40 € que permetrà incrementar les inversions previstes en 2018. «Un any més, les xifres demostren la gestió racional de l’erari públic i se sumen a l’absència de deutes bancaris del municipi i un pagament mitjà a proveïdors que en l’últim trimestre del qual tenim dades se situava en 22 dies, huit abans del que marca la llei i 101 dies més ràpid que el primer trimestre de legislatura» recorda el regidor d’Hisenda, Joan Marco.

El superàvit de 2016 va permetre, per exemple, l’adquisició i les obres de la nova biblioteca o les de la nova comissaria entre d’altre actuacions, com també completar les subvencions rebudes per part de l’IVACE per a la millora de parcs empresarials -que al final va acabar assumint la Conselleria d’Economia en la seua totalitat- o les actuacions previstes pel Pla d’Inversions Financerament Sostenible al carrer de València que començaran en breu. En total, es van destinar 399.977’97 euros fruit del bon exercici anterior.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar