Aquesta nova convocatòria contempla aportacions directes a nous sectors econòmics afectats per la Covid-19

L’Ajuntament de Bellreguard ha repartit finalment prop de 90.000 euros en ajudes econòmiques Parèntesi del Pla Resistir per a donar suport a professionals i empreses afectats per la Covid-19, i llança ara la segona fase d’ajudes directes a altres sectors perjudicats per la pandèmia. Des d’aquest dijous 15 d’abril i durant 15 dies hàbils, els interessats poden presentar ja les seues sol·licituds.

Pel que fa a la primera fase, han estat finalment 38 les ajudes atorgades a autònoms i empreses de fins a 10 treballadors de les 45 presentades. En total, la quantitat atorgada en ajudes puja a 87.496,60, que suposa un 56% de l’import previst inicialment amb el programa impulsat per la Generalitat Valenciana amb la col·laboració econòmica de la Diputació de València i els ajuntaments.

L’excedent de 66.692,40 euros que ha quedat pendent de repartir es dedica ara a la segona fase, que dona cabuda a altres sectors econòmics afectats per a que tinguen també accés a les ajudes.

“Amb això es compleix amb una de les premisses del pla llançat conjuntament per la Conselleria d’Economia Sostenible, la Diputació de València i les administracions locals”, segons ha destacat l’alcalde Àlex Ruiz: “que no es perda ni un cèntim de la quantitat prevista inicialment per tal d’ajudar a aquells sectors perjudicats per la pandèmia”.

En paraules del regidor de Hisenda i Promoció Econòmica, Joan Marco, l’objectiu és “que els diners arriben a qui més ho necessita” i que això, alhora, “servisca d’estímul per a reactivar l’economia en aquests temps de dificultats per la crisi sanitària”.

Aquesta segona fase d’ajudes directes del Pla Parèntesi va dirigida a sectors que no van poder accedir a la primera fase, com la fabricació i elaboració d’aliments i productes, intermediaris de comerç, comerços a l’engròs i al detall, empreses de transport, turisme, allotjaments turístics, restauració, perruqueria, bugaderia, empreses de lloguers, reparacions, edició de periòdics, publicitat, entre altres.

Com en la primera fase, l’Ajuntament de Bellreguard aporta el 15% de l’import de les ajudes, metres que la Generalitat Valenciana assumeix el 62,50% i la Diputació de València el 22,50%.

La presentació de les sol·licituds es tramitarà de manera electrònica en la SEU ELECTRÒNICA de l’Ajuntament de Bellreguard durant 15 dies hàbils a contar des d’aquest dijous 15 d’abril.

A més, tota la informació sobre el pla, els models de sol·licitud o la relació dels sectors als quals va adreçat s’hi troba penjat en la web de l’Ajuntament de Bellreguard, EN AQUEST ENLLAÇ.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la vostra visita per mitjà de l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continua usant la nostra web considerarem que n'accepta l'ús. Pots consultar en Més informació

Tancar