• Marcos Haro: “Es tracta de proporcionar als veïns i veïnes un sistema eficaç per a la recollida i gestió de residus”

L’Ajuntament de Bellreguard compta ja amb un Pla Local de Gestió de Residus que va aprovar el darrer plenari municipal, amb els vots de l’equip de govern.
Amb això, el municipi dóna un pas avant per a millorar la gestió i retirada de residus, contribuint també així al medi ambient.

En el pla es plantegen les propostes i actuacions necessàries per a millorar el servei de recollida de residus al municipi, amb un doble objectiu: “adequar-lo als requeriments marcats per la legislació vigent i proporcionar als veïns i veïnes del municipi un sistema eficaç per a la recollida i gestió de residus”, segons va explicar al ple el regidor de Medi Ambient, Marcos Haro.

El Pla Local de Residus de Bellreguard ha estat elaborat per l’empresa Institut Imedes SL, i segons el regidor es pot resumir en quatre punts:

  • Consum responsable, prevenció i reutilització.
  • Millores en la gestió de residus.
  • Transparència i ordenació de la gestió de residus.
  • Educació ambiental en la gestió de residus.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar