• S’han instal·lat cinc aparca-bicis, així com passarel·les d’accés, amb una inversió que supera els 5.400 euros

L’Ajuntament de Bellreguard, a través de la Regidoria de Turisme i Platja, ha dut a terme treballs de millora de l’accessibilitat universal i de foment d’una mobilitat verda poble-platja, així com el seu acccés a aquesta, gràcies a una subvenció de la Diputació de València, que ha aportat 2.176,39 euros del total invertit de 5.406,34.

Per una banda, s’han instal·lat 5 mòdus d’aparca-bicis per fomentar l’ús d’aquest mitjà i reduir així les emissions de carboni. Per altra, s’hi instal·laran passareles per accedir a la platja i, especialment, facilitar l’accés a les persones amb mobilitat reduÏda. Aquestes van arribar a setembre, al final de la temporada de platja, per la qual cosa es va decidir deixar-les al magatzem municipal per a que siguen col·locades per a la temporada del 2023.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar