L’Ajuntament de Bellreguard ha finalitzat durant el mes de novembre les obres de reparació i modernització de l’escenari del Saló d’actes amb una inversió de 15.483,46 euros finançada a través de 8.957,38 euros per  la Conselleria de Cultura i 6.526,08 euros de fons propis municipals.

El teatre de la Casa de la Cultura de Bellreguard es va construir l’any 1986 i és un dels espais amb més ús del poble tant per a actuacions d’arts escèniques com per a actes lúdics i festius.

“Aquesta actuació, iniciada en l’anterior legislatura, permet renovar una de les instal·lacions més importants del nostre poble on centenars de persones es concentren per a gaudir de la cultura, per on passen artistes, escriptors i representants de la cultura de tots els nivells”, destaca Amparo Marí, regidora de Cultura i Festes. 

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la vostra visita per mitjà de l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continua usant la nostra web considerarem que n'accepta l'ús. Pots consultar en Més informació

Tancar