En principi, estaven finançades al 70% per l’institut de la Conselleria d’Economia, però la impossibilitat d’alguns municipis per a executar les intervencions ha cobert tot els costos.

 Finalment, l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) es farà càrrec dels 95.361,5 euros exclòs l’IVA que costa la renovació de la il·luminació, la millora de la senyalització viària i la instal·lació d’un parc caní a la zona industrial de Bellreguard. En principi, l’institut de la Conselleria d’Economia subvencionava el 70% de la intervenció, però la retirada d’alguns dels municipis que ho havien sol·licitat ha possibilitat pagar la totalitat dels projectes de la resta, una decisió que ha agraït l’alcalde de Bellreguard, Àlex Ruiz que subratlla les bones relacions existents. Per la seua banda, el regidor d’Hisenda Joan Marco remarca que «és un dels fruits visibles de les bondats de la política econòmica que seguim».

L’actuació, adjudicada a Urbamed, ha renovat l’enllumenament públic, amb un pressupost de 62.000 euros; la millora de la senyalització viària, valorada en quasi 31.000; o la construcció del parc caní per 29.000. Les lluminàries existents comptaven amb un quart de segle d’antiguitat i s’han substituït per altres LED amb una potència d’entre 50 i 65 w segons el carrer i l’altura, la qual cosa suposa un considerable estalvi energètic. Pel que fa al parc caní, s’ha instal·lat al parc dels Llauradors i compta amb un circuit agility amb tanca per a botar, gronxador, pas d’obstacle vertical, rampa, bot d’anells i túnel, a més se d’un abeurador a dos nivells per a gossos grans i menuts, així com un pipi-can. El parc, envoltat amb una tanca perimetral, compta amb paperera, dispensador de bosses per a excrements i bancs.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la vostra visita per mitjà de l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continua usant la nostra web considerarem que n'accepta l'ús. Pots consultar en Més informació

Tancar