Les jornades Connecta’t, organitzades per Teixint Vincles amb la col·laboració de la regidoria de Participació Ciutadana, van començar dissabte a l’Espai Participa. Des de l’aprenentatge cooperatiu, es tractaran les decisions compartides, el treball col·lectiu, i l’enfortiment de la relació amb la ciutadania, la xarxa associativa i les institucions.

L’Espai Participa va acollir dissabte la sessió “Connecta’t amb les decisions compartides”, la primera de les cinc jornades Connecta’t per a promoure la participació i la inclusió en les associacions. Organitzades per Teixint Vincles amb la col·laboració de la regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Bellreguard, les cinc sessions tractaran el 26 de maig, de 16:30 a 19:30 hores, el treball col·lectiu i el repartiment de tasques i responsabilitats; el 16 de juny la relació amb la ciutadania; el 15 de setembre l’enfortiment del treball en xarxa; i el 20 d’octubre la relació amb les institucions. Com assenyala l’alcalde de Bellreguard, Àlex Ruiz, «unes associacions més participatives i inclusives comporten una societat més participativa i inclusiva».

Les sessions estan facilitades per l’equip de Teixint Vincles, i les jornades volen mostrar a les entitats locals i als seus membres, la manera i els beneficis d’aplicar models participatius i inclusius tant interns com externs: des de prendre decisions de manera horitzontal i consensuada, al repartiment equitatiu de les tasques i responsabilitats, passant per la interacció amb la ciutadania, l’enfortiment del treball en xarxa del teixit associatiu, o la relació amb les institucions per tal de crear sinèrgies.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar