• La commemoració tindrà lloc el 23 d’abril amb el concert de Rafa Xambó del festival Barnasants i l’actuació de la Muixeranga de la Safor

L’Any Fuster té, a Bellreguard, un doble motiu de commemoració. No sols que fa 100 anys del naixement de l’intel·lectual de Sueca, sinó també que es compleixen 30 anys que Joan Fuster hi va ser al poble, en la que va ser la seua darrera aparició pública.

Aquesta doble efemèride es celebrarà el 23 d’abril amb una de les actuacions que, enguany, preveu el festival Barnasants a Bellreguard, que és una de les seus valencianes d’aquest projecte cultural en xarxa. Serà el recital de Rafa Xambó, a la Casa de Cultura, a partir de les 20 hores.

Les entrades per al concert es poden adquirir ja al preu de 5 euros a la botiga de la web de l’Ajuntament de Bellreguard, en el següent enllaç: https://web.bellreguard.net/producte/23-dabril-%c2%b7-rafa-xambo-a-la-casa-de-la-cultura-de-bellreguard/

En el recital, Rafa Xambó presentarà el seu seté disc, ‘La Dansa d’un temps nou’, un recull de dotze cançons amb algun text de Xambó i altres de Maria-Mercè Marçal, Manel Marí, Anna Montero i Txema Martínez, en el qual hi ha interessants versions/relectures de poemes i cançons de Salvador Espriu amb Raimon, Nâzim Hikmet amb Pete Seeger, Manel Marí amb Toti Soler, Woody Guthrie amb Jeff Tweedy, Ovidi Montllor i John Lennon.

Abans del concert, a les 19 hores, la Muixeranga de la Safor actuarà també al Clot de l’Era per a recordar la figura de Joan Fuster.

El 23 d’abril de l’any 1992, Joan Fuster va fer la seua última aparició pública a Bellreguard, amb una conferència sobre Josep Pla, precisament al mateix saló d’actes on tindrà lloc el concert de Rafa Xambó. L’escriptor de Sueca moriria gairebé dos mesos després. Aquest any 2022 va ser declarat per la Generalitat Valenciana com a Any Fuster, per complir-se 100 anys del seu naixement.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la vostra visita per mitjà de l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continua usant la nostra web considerarem que n'accepta l'ús. Pots consultar en Més informació

Tancar