Els parcs i altres indrets del casc urbà de Bellreguard disposen ja de nou enllumenat públic que augmenta, a més, l’eficiència energètica produïnt així un estalvi econòmic. La renovació de les lluminàries ha estat possible gràcies a una subvenció per l’Institut Valencià per a la Competitivitat Empresarial (Ivace).

El projecte, cofinançat per la Unió Europea dins del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-20, ha consistit en la renovació i substitució per tecnologia LED de l’enllumenat públic dels parcs i altres espais públics del casc urbà de Belleguard. En concret, dels de la plaça del Tirant, plaça Abili Orts, Ronda dels Esports (junt a la redona de la carretera d’Almoines), carrer Josep Ribera, carrer Pintor Pinazo, plaça Major (apuntant a l’església), façana de l’Ajuntament vell, l’església i el campanar, el passeig de Joan Fuster i el seu parc, el Clot de l’Era, el parc Joan Pellicer, la plaça d’Espanya i la plaça Bazzano.

Amb la substitució de les lluminàries tradicionals per les de tecnologia LED, s’estima un estalvi anual en despesa energètica de 5.346,05 euros.

El projecte ha suposat una inversió de 52.281,97 euros (IVA inclós).

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar