• La pintura és obra de l’artista Tmx i ha estat un encàrrec de l’Ajuntament per a recordar la tasca desenvolupada pels professionals de la sanitat en la pandèmia

Un enorme mural junt al Centre de Salut de Bellreguard recordarà l’esforç per combatre la pandèmia dut a terme pel personal sanitari. Amb la pintura, obra de l’artista Tmx, nom artístic d’Eloi Àngel, l’Ajuntament i l’artista volen retre homenatge als sanitaris i sanitàries per la tasca realitzada en aquests mesos tan complicats.

El Departament de Salut de Gandia ha agraït el gest en paraules de la directora mèdica d’Atenció Primària, Rosa Andrés, qui ha posat de relleu que “ens recordarà l’esforç i la implicació de tots, no sols del personal sanitari, sinó també de la ciutadania, per fer front a aquesta pandèmia”.

A l’acte de presentació del mural van assistir també l’alcalde, Àlex Ruiz, i el regidor de Cultura, Juanjo Giner, qui va remarcar “la importància de la cultura i la creació artística com a eina de reivindicació social, en aquest cas per a agrair i homenatjar als treballadors i treballadores del sistema de salut públic”.

L’autor del mural, Eloi Àngel (Tmx), va explicar que havia optat per representar als sanitaris “com a superherois, com a professionals que ens han salvat en aquesta situació de pandèmia”. Ara bé, sense “llevar-li cap importància al sanitari”. És per això que en el mural una línia diferencia als superherois dels professionals de la sanitat.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la vostra visita per mitjà de l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continua usant la nostra web considerarem que n'accepta l'ús. Pots consultar en Més informació

Tancar