COMUNICAT OFICIAL:

Reunit el comité organitzador de la XII Carrera Platja de Bellreguard-Guardamar. Corre de Nit 2020, dimecres passat dia 20 de maig, i davant la situació d’emergència sanitària provocada per la pandèmia mundial del Covid19, així com la impossibilitat de conéixer la situació i mesures  en la qual ens trobarem com a organitzadors per a poder celebrar la prova en la data que regularment la celebrem tots els anys i per tal de salvaguardar la salut de tots i totes els participants en ella,  acorden per unanimitat de totes les parts implicades la cancel·lació de la carrera i amb això posposar per a l’any 2021 la celebració de la seua dotzena edició.

Ens entristeix molt prendre aquesta decisió, ja que la practica d’esport és salut i amb aquesta mesura, el que busquem és salvaguardar el bé més preuat per tot esportista i les persones que els acompanyen en cada cursa com és la salut.

Sabem que aquesta situació és temporal i que res anem a perdre, ja que les noves idees, ganes i la il·lusió que teníem posades en aquesta edició les acumularem per a poder fer de la Corre de Nit 2021 una carrera més espectacular, esperant poder tornar a veure-us córrer i gaudir pels nostres carrers, realitzant l’esport que més us agrada.

Entre tots aquesta situació la superarem.

Tot anirà bé.

MOLTES GRÀCIES i MOLTA SALUT

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la vostra visita per mitjà de l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continua usant la nostra web considerarem que n'accepta l'ús. Pots consultar en Més informació

Tancar