• Consulta ací les bases i tota la informació

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha llançat, amb motiu del 30 aniversari del Programa de Prevenció del Càncer de Mama a la Comunitat Valenciana, un Concurs de Fotografia i Dibuix Digital. El Departament de Salut de Gandia ha difós la convocatòria per tal d’incentivar la participació dels veïns i veÏnes de la Safor.

Podrà participar qualsevol persona major d’edat resident a la Comunitat alenciana, així com associacions de pacients i familiars, o entitats que col·laboren amb la Generalitat Valenciana. Les imatges han d’estar relacionades amb el cribratge del càncer de mama i no han de reflectir una imatge sexista de la dona.

El càncer de mama és el tumor amb més mortalitat en dones, és fonamental un diagnòstic precoç com el que procura el Programa de Prevenció del Càncer de Mama a la Comunitat Valenciana, ja que això eleva els índex de supervivència.

El concurs pretén posar en rellevància la importància que té la participació de les dones en les campanyes de cribratge, mitjançant fotografies i dibuixos digitals relacionats directament amb aquesta temàtica.

Les bases del concurs són les següents:
https://www.sp.san.gva.es/…/Bases_Concurso_30_PPCM.pdf

Més informació en:
https://www.sp.san.gva.es/Concurso30aPPCM

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar