• L’òrgan, que estarà presidit per la regidora Sandra Gadea, agrupa a representants de la ciutadania i l’empresa que elabora el Pla Municipal d’Igualtat, i treballarà en pro d’una societat sense discriminació de gènere

El passat dimarts 4 d’abril va tindre lloc la constitució de la Comissió d’Igualtat del Pla Municipal d’Igualtat de l’Ajuntament de Bellreguard.

Una captura d’imatge de la reunió, celebrada per via telemàtica.

Aquest òrgan està format per representants de la ciutadania de Bellreguard i per una tècnica externa, aportada per la consultora Nimia Consulting, que s’encarrega de l’elaboració del pla.

En la comissió s’han integrat representants dels diferents centres educatius de la localitat, associacions de dones, personal laboral del Consistori, així com representants dels diferents partits polítics que de forma desinteressada manifesten el seu compromís per crear una societat on no coexistisca cap tipus de discriminació.

Així mateix, es va decidir per unanimitat que ostentaria la presidència de la comissió la regidora d’Igualtat, Sandra Gadea, i que la Secretaria recauria en el regidor Joan Marco.

En aquest moment és troba en marxa l’elaboració del diagnòstic de situació que serà presentat a la comissió per dissenyar les mesures que més s’adapten a les necessitats de la ciutadanía, segons ha explicat la regidora Sandra Gadea, que ressalta que “tothom està convidat a participar en aquest procés”.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar