La nova Corporació Municipal de Bellreguard per a la legislatura 2019-2023 va quedar constituIda el passat dissabte en la sessió plenària en la qual van prendre posessió els seus 11 membres. Un ple que va servir també per a l’elecció d’alcalde, càrrec per al qual va ser triat Àle Ruiz, candidat de Compromís.

La sessió va començar amb la promesa o jurament del càrrec per part de tots els regidors. Per Compromís, Àlex Ruiz, Lorena Peiró, Juanjo Giner i Marta Avargues. Pel Partit Popular, Jaume Ascó, Fendi Borràs, Llorenç Millet i Marola Marco. I pel PSPV-PSOE, Joan Marco, Sandra Gadea i Marcos Haro.

A continuació es va procedir a la tria d’alcalde. Àlex Ruiz va quedar investit amb els quatre vots del seu partit, Compromís, i els tres del PSPV-PSOE. Les dos formacions que formaran el govern municipal. També havia presentat candidatura, per part del Partit Popular, Jaume Ascó, que va rebre els 4 vots del seu grup.

Després d’acceptar i prometre el càrrec d’alcalde “per imperatiu legal”, Ruiz va donar la paraula a un representant de cada grup municipal.

El del PSPV-PSOE, Joan Marco, va posar en valor les “polítiques progressistes i d’esquerres” dutes a terme des del 2015 per l’anterior govern integrat pel seu partit i Compromís i va mostrar el seu conveciment que “es pot millorar molt més” reeditant la col·laboració entre els dos grups.

Quan al portaveu del Partit Popular, Jaume Ascó, va demanar al nou alcalde que “compte molt més amb l’oposició, que som una part important del poble i estem ací per al que els nostres veïns volen: un millor poble i uns millors serveis”.

Per Compromís va intervindre el regidor Juanjo Giner, qui va posar l’accent en el resultat de les eleccions del passat 26 de maig, en les quals en Compromís “vam fer història” sent per primera vegada la llista més votada al poble. Així mateix, va manifestar la voluntat del seu partit de seguir aprofundint en les polítiques participatives posades en marxa en la passada legislatura per a “governar per al poble, pero sobretot amb el poble, que ha de ser protagonista de cada decisió municipal”.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar