L’Ajuntament de Bellreguard ha instal·lat un desfibril·lador a la seu consistorial, un punt estratègic de la localitat, situat el centre del poble, on tenen lloc gran part dels actes i al costat de la llar dels jubilats.

Aquest desfibril·lador se suma als dos amb els quals compta el municipi, situats en el camp de futbol i al cotxe de la Policia Local. Aquesta iniciativa municipal té com a objectiu poder actuar de manera adequada i en el menor temps possible en el cas que es produeixi una aturada cardíaca en qualsevol lloc de la localitat, el pot suposar la diferència entre salvar o no una vida.

En aquest sentit, els treballadors i treballadores municipals han rebut un curset per saber utilitzar el desfibril·lador, aparell que té com a objectiu fer front a una aturada cardíaca i que permet aconseguir que el cor torni a bategar.

Davant una situació així, tant els agents de la Policia Local com qualsevol persona podria fer servir el desfibril·lador en una primera actuació d’urgència prèvia a l’arribada de l’ambulància.

Cristina Mateu, alcaldessa de Bellreguard: “amb aquesta actuació complim amb el nostre objectiu de què Bellreguard siga un municipi cada vegada més segur. El nou desfibril·lador que hem instal·lat en l’edifici de l’Ajuntament permet donar una resposta ràpida davant un problema de parada cardíaca, reduint el temps d’espera i ampliant la possibilitat de supervivència dels nostres veïns i veïnes”.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la vostra visita per mitjà de l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continua usant la nostra web considerarem que n'accepta l'ús. Pots consultar en Més informació

Tancar