• Les 83 propostes presentades demostren l’èxit de la primera edició, celebrada l’any passat
  • La programació arranca la nit de Sant Joan i seguirà amb actuacions tots els diumenges del 17 de juliol al 28 d’agost

La platja de Bellreguard torna a acollir aquest estiu el festival de circ Rodafam Arts en la seua segona edició. La de la consolidació després de l’èxit que va assolir la primera. I serà novament amb un programa que aposta per la qualitat, amb huit espectacles intensos i variats a càrrec de companyies valencianes i estatals.

“Bona prova del ressò que ha tingut el Rodafam Arts després de la seua posada en marxa l’any passat és el gran nombre de propostes presentades a aquesta segona edició, amb un total de 83”, destaca el regidor de l’àrea de Cultura Democràtica, Juanjo Giner. D’eixes 83 propostes presentades es van triar les 8 finalment seleccionades. D’elles, 5 són de la Comunitat Valenciana i 3 d’altres territoris de l’Estat (Aragó i Madrid).

Inauguració per Sant Joan

Igual que en la primera edició, el calendari del Rodafam Arts 2022 arranca la nit de Sant Joan. Per al 23 de juny està programat l’espectacle ‘Fum de circ’, de la companyia Sargantana Circ, que inaugurarà així el festival a les 22.30h, al passeig de la platja.

Després, des del 17 de juliol, i fins al 28 d’agost, cada diumenge hi haurà circ a la platja de Bellreguard des de les 21 hores, al parc de l’Alcoià:

⦁ 17 de juliol. Sinergia Street. Cia: Compañía de Circo Nueveuno. Tècnica: malabars, verticals i dansa.

⦁ 24 de juliol. Peus dalt. Cia. Spinish Circo. Tècnica: circ, veu, teatre i moviment amb un toc d’humor.

⦁ 31 de juliol. Aware. Cia: Alodeyá. Tècnica: malabars, aeri.

⦁ 7 d’agost. Oyun. Cia: Federico Menini. Tècnica: manipulació, acrobàcia.

⦁ 14 d’agost. Reparte Amor. Cia: Arritmados Circo. Tècnica: acrobàcia, clown.

⦁ 21 d’agost. Transicions. Cia: Project Discard. Tècnica: equilibri, aeri, acrobàcies.

⦁ 28 d’agost. Fuera de stock. Cia: Edu Manazas. Tècnica: malabars, acrobàcies.

El Rodafam Arts és una aposta compartida amb la regidoria de Turisme i Platja per a ampliar l’oferta turística de Bellreguard amb la mateixa mirada contemporània amb la qual s’ha reparat el passeig marítim, que, a més, ha servit d’imatge per al disseny del cartell del festival d’enguany.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la vostra visita per mitjà de l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continua usant la nostra web considerarem que n'accepta l'ús. Pots consultar en Més informació

Tancar