Una sessió d’animació a la lectura de la mà dels Contes per al nou mil·lenni d’Anna Canet que ensenyava a fer tot allò imprescindible en el manteniment d’una casa.

Divendres passat de matí, la Biblioteca Municipal de Bellreguard va acollir un taller d’experiments per a alumnes de 6é de primària del CEIP Gregori Mayans. Després d’una explicació teòrica, els quaranta participants van poder comprovar de primera mà el funcionament d’un circuit elèctric, una reacció química a partir d’àcid-base o la fabricació d’un slime, un joguet casolà a partir de gelatina elàstica o viscosa. La sessió científica va acabar fent bambolles de sabó enteses, això sí, des d’una perspectiva científica. Una sessió d’animació a la lectura de la mà dels Contes per al nou mil·lenni d’Anna Canet que ensenyava a fer tot allò imprescindible en el manteniment d’una casa.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar