• Dos grups de la comarca com Askama i De la Nada completen aquesta primera edició que se celebra el 30 d’octubre

Bellreguard acull el proper 30 d’octubre el primer Sotaia Rock, una iniciativa posada en marxa per l’Ajuntament i que compta amb la col·laboració de l’Institut Valencià de Cultura.

Amb el Sotaia Rock, Bellreguard obri encara més el ventall de la seua oferta cultural amb una nova proposta que té com a objectiu “donar suport i visibilitat a grups locals i comarcals”, segons explica el regidor de Cultura Democràtica, Juanjo Giner. En aquesta ocasió, actuaran les formacions Askama i De la Nada, en un cartell que està encapçalat per un grup ja consagrat, con els vila-realencs d’El Último Ke Zierre.

Askama, una formació de Bellreguard integrada per 9 músics que fa un rock en valencià potent i revindicatiu, tocarà a casa. Un rock igual de potent però amb patrons més clàssics fa De la Nada, una banda que reuneix a components de la comarca de la Safor.

El primer Sotaia Rock tindrà lloc al camp de terra de la Zona Esportiva de Bellreguard, a partir de les 19.30 hores del 30 d’octubre, i amb el compliment de totes les mesures Covid que estiguen vigents en eixe moment.

El preu de les entrades per al primer Sotaia Rock és de 12 euros, i es poden adquirir ja en la botiga de la web de l’Ajuntament de Bellreguard (https://web.bellreguard.net/botiga/).

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar