L’Ajuntament de Bellreguard ha instal·lat una estació de recàrrega de vehicles elèctrics a la platja de Bellreguard amb una inversió de 17.010 euros finançada a través d’una subvenció de 6.804 euros de l’IVACE i la resta, 10.206 euros, amb fons propis municipals.

La nova electrolinera, la quarta del poble, està ubicada al costat de l’Oficina de Turisme (📍 C/Sorolla).

A més, l’Ajuntament aposta per una nova plataforma de gestió de les electrolineres que facilitarà el seu ús per part dels veïns i veïnes del poble, així com de la gent de pas que ens visita.

La nova plataforma, que funciona a través d’un codi QR i també facilita als usuaris un telèfon de contacte gratuït les 24 hores i 365 dies a l’any, està instal·lada als 4 punts de recàrrega: el de l’avinguda de la Mar (Ajuntament), avinguda dels esports (davant reten de la policia local) i el del Camí vell de Gandia (Magatzem municipal).

🗣 Cristina Mateu, alcaldessa de Bellreguard: “A través d’aquesta inversió l’Ajuntament consolida la seua aposta per la sostenibilitat, ampliant el servei i millorant-lo, facilitant la recàrrega elèctrica, la qual cosa suposa, per una part, potenciar l’ús dels vehicles elèctrics, posant mesures contra el canvi climàtic i a més, que la gent que ve de pas puga fer parada a Bellreguard i afavorir el consum al nostre poble”.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la vostra visita per mitjà de l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continua usant la nostra web considerarem que n'accepta l'ús. Pots consultar en Més informació

Tancar