Els actes començaran dilluns amb la projecció del documental Serpis de Ferro, el tren dels anglesos a les 19 hores al saló de plenaris. Tallers d’herbes mengívoles o de reciclatge, exhibicions de gimnàstica o xarrades formen part del programa.

Del dilluns 23 d’abril al dissabte 28, els i les jubilades de Bellreguard celebraran una setmana cultural amb activitats de tot tipus i per a tots els gustos. La primera, el mateix dilluns, serà la projecció del documental Serpis de Ferro, el tren dels anglesos sobre la línia Gandia-Alcoi de la qual es complix enguany el 125é aniversari de la seua inauguració. Serà al saló de plenaris a les 19 hores. Dimarts, hi haurà passeig i esmorzar pel parc de Palmera, jocs de taula i xocolatada. Dimecres a les 19 hores, la llar dels jubilats acollirà un espectacle de màgia del grup Potakum. Dijous a les 10 del matí hi haurà taller de cuina amb herbes mengívoles a les escoles velles, la xarrada “Viu amb seguretat” al saló de plenaris a les 17 hores i, una hora després, una exhibició de gimnàstica de l’alumnat de Clara Ruano. Divendres 27 d’abril a les 11 hores l’empresa Lerma oferirà un taller de reciclatge. A les 14 hores hi haurà paella amenitzada per Sambuja dj’s i a les 19 hores actuarà Parkin Son Musik al saló d’actes de la Casa de la Cultura. Finalment dissabte a les 19 hores hi haurà recital del Cor i Rondalla Sant Miquel de Bellreguard i exhibició del grup de ball de la Forca. La presidenta de l’Associació de Jubilats i Pensionistes, Encarna Garrigós, ha animat tota la gent gran a participar «perquè hem programat la setmana cultural amb molta il·lusió i activitats de tot tipus i per a tots els gustos». Com reconeix el regidor de Benestar Social, Salvador Torres: «És una satisfacció comptar amb uns jubilats i jubilades amb tanta iniciativa i inquietuds com demostren any rere any en la seua setmana cultural»

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar