L’exposició, que s’inaugura divendres a les 20 hores on romandrà fins al 4 de març, presenta vint retrats quotidians a l’oli i dos en grafit de gent anònima, però també coneguda. Molió va inaugurar a finals de 2015 i al mateix espai l’exposició “Arrels de vaqueta” al voltant de la pilota valenciana. Tant l’artista de Bellreguard com Paula Esplà són graduats en Belles Arts i màster en Projectes i Investigació en Art per la universitat Miguel Hernandez d´Elx.

Divendres a les 20 hores a la Casa de Cultura, Ferran Molió exposa de nou al seu poble amb “Gent d’ací i d’allà” conjuntament amb Paula Esplà. Es tracta de retrats quotidians de gent anònima i no tant i, malgrat que Molió està especialitzat en la construcció en ferro i Esplà en la talla en pedra, mostraran el seu bon fer en pintura fins al 4 de març amb 20 olis i 2 grafits. Retrats molt diferents on l’espectador apreciarà les diferents tècniques pictòriques i acabats amb un predominant realisme contundent que, en algun dels casos, esdevé hiperrealisme.

Ferran Molió i Paula Esplà són graduats en Belles Arts i màster en Projectes i Investigació en Art per la universitat Miguel Hernandez d´Elx i han participat en nombroses exposicions col·lectives al llarg dels darrers anys. Molió va estrenar la seua primera exposició individual a finals de 2015 a Bellreguard amb “Arrels de vaqueta”, inspirada en el món de la pilota. En paral·lel a la vessant escultòrica, Molió i Esplà han desenvolupat i realitzat una tasca d’investigació en altres disciplines com ara el dibuix, el gravat, l´art als nous mitjans o, com exposen en “Gent d’ací i d’allà”, la pintura.

 

Al navegar en el lloc web, estàs acceptant l'ús de les galletes. Més informació

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per a millorar els nostres servicis i optimitzar la teua visita per mitjà de l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots consultar en Més informació

Tancar