L’Ajuntament de Bellreguard finalitza les obres de millora del Polígon Industrial Belló, el que suposa una inversió de 223.097,07 euros per al poble.

Les obres, subvencionades en gran part (161.185,23 €) per l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE) de la Generalitat Valenciana, suposen la millora de les zones verdes del passeig de l’avinguda de la Safor i el passeig paral·lel a l’avinguda d’Alacant.

Cristina Mateu, alcaldessa de Bellreguard: “Aquesta actuació s’ha realitzat pensant en afavorir tant el pas dels veïns i veïnes com per a ampliar els espais on la gent pot vindre a realitzar exercicis de càrdio i força amb les zones bio saludables”.

La inversió duta a terme també ha permés canviar i ampliar el mobiliari urbà com bancs i papereres, “necessari per a fer espais més amables i també s’ha millorat la llum en les dues zones”, destaca Mateu.

A més, les obres al polígon industrial han contemplat l’ampliació i canvi de la lluminària, i la renovació de la pintura de la senyalització horitzontal desgastada pel pas del temps, fet que millora el tràfic de vehicles, evita accidents i facilita l’aparcament al nostre Polígon Industrial.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la vostra visita per mitjà de l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continua usant la nostra web considerarem que n'accepta l'ús. Pots consultar en Més informació

Tancar