L’Ajuntament de Bellreguard ha invertit 18.470 € en millores a la platja, durant el primer semestre de l’any 2024, a través de fons propis municipals.

En concret aquestes millores suposen la instal·lació de megafonia en tot el passeig marítim per a la realització de bandos amb la programació turística. A més, s’han renovat dues de les parades de bus més desgastades, a l’Oficina de Turisme i al Passeig Joan Miró. 

Entre les actuacions s’ha realitzat la reparació i canvi de les portes del Consultori Auxiliar, la porta exterior de ferro i les dues portes d’accés a l’interior. Així com la reparació i pintura de les fustes del passeig mediterrani, i la reparació de taulells al passeig i diferents places de la platja. 

A més, s’ha intal·lat una font a la Plaça de l’Alcoià i diferents aparcaments per a bicis i patinets a les entrades i eixides del passeig, al passeig Joan Miró i al costat de l’Oficina de Turisme. També s’han instal·lat nous senyals de carrers i indicacions del mercat. 

Cristina Mateu, alcaldessa de Bellreguard: “Des de l’Ajuntament coneixem les necessitats de la platja, tant de renovar instal·lacions com reparar les que estan més velles, per això, dins de les nostres capacitats, hem estat treballant aquests mesos per posar-la a punt amb diferents actuacions a través dels recursos propis tant d’inversió econòmica com dels Serveis Municipals”. 

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la vostra visita per mitjà de l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continua usant la nostra web considerarem que n'accepta l'ús. Pots consultar en Més informació

Tancar