• ‘Pyongyang. Una altra Corea’ és un recull de 37 impactants imatges de les 1.400 que el fotògraf bellreguardí va prendre a la capital del país asiàtic

La Casa de Cultura de Bellreguard acollirà, des del proper dissabte 17 de desembre, l’exposició ‘Pyongyang. Una altra Corea’, amb fotografies del jove fotògraf bellreguardí Joan Palomares.

La mostra conté un recull de les instantànies enregistrades per Palomares en un viatge a la capital d’un país hermètic com és Corea del Nord. I és que són poques les persones que tenen ocasió de visitar-lo. Joan Palomares va poder fer-ho l’any 2019, i la mostra que es podrà visitar fins al 22 de gener a la Casa de Cultura és el resultat. Una selecció de 37 fotografies de les 1.400 que hi va realitzar en aquell viatge.

La col·lecció fotogràfica que presenta Joan Palomares naix de la curiositat per redescobrir que hi ha darrere d’aquell món tan desconegut i, alhora, tan maltractat. I Palomares, càmera en mà, s’arrisca a cercar la complicada possibilitat de copsar la seua visió personal d’aquell territori que, des de fa temps, l’obsessiona.

Joan Palomares és un jove artista multi-disciplinar de Bellreguard (músic, escriptor, fotògraf…) i professor associat de la Universitat de València i la UJI de Castelló.

La inauguració de l’exposició tindrà lloc a la Casa de Cultura aquest dissabte 17, a les 19 hores de la vesprada.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la vostra visita per mitjà de l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continua usant la nostra web considerarem que n'accepta l'ús. Pots consultar en Més informació

Tancar