Han començat les obres a la planta Baixa de l’edifici multiusos de l’Avinguda dels Esports, adjudicades per 59.900€ sense IVA.

Ha començat la construcció de la comissaria de Policia Local a la planta baixa de l’edifici multiusos de l’avinguda dels Esports. Les obres, signades per l’arquitecte José Antonio Velló i adjudicades a Rande, arquitectura e ingeniería de la construcción per 59.900€ sense comptar l’IVA, dotaran la policia local d’una moderna caserna de 110 m2 amb espai d’atenció al públic, despatx, sala de reunions, servicis, vestuaris, armer, així com zona d’aparcament i dipòsit de vehicles. En l’actualitat, la policia local ocupa unes dependències en la planta baixa de la Casa de Cultura i, com valora l’alcalde, Àlex Ruiz, «Que la policia local compte amb un espai propi millorarà l’eficiència del servici i l’atenció a la ciutadania».

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la vostra visita per mitjà de l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continua usant la nostra web considerarem que n'accepta l'ús. Pots consultar en Més informació

Tancar