La Scuola di Musica G. Fiorini de Valsamoggia ha aprofitat el pont per a visitar Bellreguard i reprendre les activitats fruit de l’agermanament amb Bazzano.

 

La Scuola di Musica G. Fiorini de Valsamoggia ha aprofitat el pont per a visitar Bellreguard i reprendre les activitats fruit de l’agermanament amb Bazzano. El mig centenar d’integrants de l’expedició italiana d’infants i pares va ser rebuts diumenge a l’Ajuntament i dilluns pel matí van visitar el centre històric de València i l’Oceanogràfic. De vesprada, van repassar les peces del concert que van oferir ahir a la Casa de Cultura, en el qual van participar també la Coral de Sant Miquel i l’Associació Artístico-Musical Santa Cecília de Bellreguard amb la qual van interpretar una peça conjunta. L’any vinent els alumnes de música de Bellreguard tornaran la visita a Valsamoggia, el municipi d’Emília-Romanya creat l’1 de gener de 2014 partir de la fusió dels municipis de Castello di Serravalle, Crespellano, Monteveglio, Savigno i Bazzano, agermanat amb Bellreguard i actual capital.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar