S’han iniciat les obres, adjudicades per 84.000 euros, en la planta baixa de 190 metres quadrats annexa a la Casa de la Cultura, on ara ocupa un local a dues altures.

S’ha iniciat l’obra de l’agència de lectura de Bellreguard que deixarà el local a dues altures que ocupa en l’actualitat en la Casa de Cultura per a ocupar un local annex a peu de carrer. Com indica l’alcalde de Bellreguard, Àlex Ruiz, «la nova Biblioteca guanyarà en comoditat, visibilitat i accessibilitat». Les obres, a càrrec del romanent pressupostari de 2016, s’han adjudicat per 84.088’84 euros a Construcciones Just i el projecte que signa Mariola Bertomeu contempla zones d’estudi, accés a Internet i ordinadors, lectura de premsa, així com un espai polifuncional per a la presentació de llibres o les actuacions de contacontes.

A banda del cost de les obres, s’han destinat 66.000 euros a l’adquisició del local. Com assenyala el regidor de Cultura, Marcos Haro, «les noves instal·lacions donaran suport a la consecució dels objectius dels projectes educatius municipals» com són el foment de l’hàbit i el plaer per la lectura i l’aprenentatge; donar suport als estudiants de tots els nivells, com també a les persones majors mitjançant les diferents dependències en les quals s’estructurarà el centre de lectura; així com l’organització d’activitats que estimulen la conscienciació i sensibilització cultural i social.

 

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar