• El carnet es pot tramitar ja i fins el 26 de juny, al Centre d’Informació Juvenil o a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament

La piscina municipal de Bellreguard tornarà a obrir les seues portes el dia 1 de juliol, amb les condicions que requereix l’actual situació de crisi sanitària.

Enguany, les circumstàncies fan que el servei es preste només durant dos mesos (fins al 31 d’agost), per la qual cosa s’ha aplicat una reducció del 25% en les tarifes. La situació impedeix també que hi hagen enguany dies d’entrada lliure, ni tampoc cursos ni activitats esportives.

Des del 16 de juny i fins al 26 del mateix mes es pot fer la tramitació per a poder accedir a la piscina, bé al Centre d’Informació Juvenil (CIJ), o bé per internet, a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Bellreguard.

En cas de tramitar-se al CIJ, s’haurà de demanar cita prèvia. Es pot fer en el telèfon 96 280 60 13. Els carnets també s’hauran d’arreplegar al CIJ.

Quant a l’horari de la piscina, serà de dilluns a diumenge, de 11.30 a 14.30 i de 17 a 20 hores.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar