• Els agents municipals van dur a terme més de 5.000 intevencions durant l’any 2018
  • La incorporació d’un cotxe patrulla i dues motos ‘scooter’ s’afegeix a la nova central policial, els nous uniformes i els jupetins anti-bala adquirits per l’Ajuntament durant els darrers mesos

La Policia Local de Bellreguard va tancar l’any 2018 amb més de 5.000 intervencions. Números que constaten com cós municipal de seguretat guanya en eficàcia i està, cada vegada més, al servei dels veïns i veïnes del poble. L’estadística de la memòria anual de la Policia corrobora, de fet, que “la inversió feta en la millora dels mitjans tècnics i materials dóna resultats”, segons ressalta l’alcalde, Àlex Ruiz.

Durant els darrers mesos, afegeix Ruiz, “l’esforç fet des de l’Ajuntament de Bellreguard per reforçar els mitjans de la Policia Local i, per tant, acostar-a als nostres veïns amb un millor servei, ha estat important. Entre aquestes millores cal citar la nova Central de Policia Local, l’estrena d’una nova uniformitat, la incorporació de jupetins anti-bala i la modernització de la flota de vehicles sota criteris, a més, mediambientals.

L’Ajuntament de Bellreguard acaba d’incorporar, de fet, un nou vehicle per a la Policia Local. Es tracta d’im cotxe híbrid tipus SUV, que ha suposat una inversió de 28.925,62 euros (més IVA) i que s’ha pogut adquirir gràcies a una subvenció del 100% del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de València.

Pèr altra banda, la Policia Local incorporarà també en breu dues noves motos tipus scooter, amb un cost de 14.998 euros, dels quals 8.000 els aporta l’àrea de Medi Ambient de la Diputació.

Pel que fa a les xifres de la memòria de la Policia Local del 2018, els agents municipals van dur a terme 5.025 actuacions al llarg de l’any passat. Les més nombroses (2.141) van estar les relacionades amb el mateix ajuntament, però destaquen també pel seu volumen les intervencions en matèria de trànsit (1.186) i convivència veïnal (1.030).

En matèria de trànsit, la Policia Local de Bellreguard va atendre més d’un centenar d’accidents (87 sense ferits i 21 amb ferits) i va interposar un total de 339 denúncies. El nombre d’intervencions en aquest capítol va superar les 1.200.

Quant a altres tipus de denúncies, destaquen pel seu número les 23 formulades per incompliment de les ordenances municipals. Principalment, per comportaments incívics, entre els quals cal destacar els casos de no arreplegar els excrements dels gossos en la via pública.. A més hi ha altres 8 denúncies traslladades a la Delegació del Govern, per desobediència a la autoritat.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la vostra visita per mitjà de l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continua usant la nostra web considerarem que n'accepta l'ús. Pots consultar en Més informació

Tancar