La Setmana Esportiva torna a Bellreguard després de l’èxit aconseguit l’any passat i amb un ampli ventall d’activitats preparades per les Regidories de Joventut i Esports de l’Ajuntament. Serà entre el 3 i el 8 de setembre quan tinguen lloc les diferents competiciaons esportives, amb premis per als qui clasifiquen en primer, segon i tercer lloc.

Les possibilitats són diverses. Hi haurà proves de natació, aquagym, futbol, bàsquet, padel, Play Fifa, skate, cal·listènia i, com ja va passar l’any passat, el colofó a la Setmana Esportiva el posarà la cursa del dissabte 8 de setembre. Una prova integrada en el Circuit de Carreres Populars Safor-Valldigna i que és cada any una multitudinària festa de l’atletisme.

Les inscripcions per a participar en aquesta II Setmana Esportiva de Bellreguard es poden formalitzar ja, i fins al 29 d’agost, a la Llar Juvenil i amb un cost de 2 euros. Els participants seran agrupats en tres categories en funció de l’edat.

La regidora de Joventut i Esports, Alícia Boigues, recorda que la Setmana Esportiva naix l’any passat “en resposta a una demanda de la joventut del poble” i destaca que, de fet, diversos joves “s’han implicat en ajudar a organitzar-la, de manera que els hi donem també protagonisme en la gestió municipal” en qüestions que, com aquesta, tenen a vore directament amb ells.

Impulsada des de l’Ajuntament, la Setmana Esportiva és possible també gràcies a la col·laboració de Punt de Pàdel, Córrer a gust, Bàsquet Bellreguard, Esportiva Bellreguard, Monduber Spray Color i AcroFitness Bellreguard.

A

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar