L’Ajuntament de Bellreguard, amb la col·laboració d’Acobell i Caixa Popular, ha tornat a posar en marxa la campanya de ‘Targetes de consum’ amb una injecció directa al comerç local de 28.000 euros.

En aquesta tercera edició, on s’han venut les 700 targetes disponibles, l’Ajuntament ha tornat a augmentar l’aportació econòmica, amb una inversió de 14.000 euros de fons propis municipals. 

“Bellreguard va ser en 2021 un poble pioner en el recolzament de l’economia local, pilar fonamental per mantindre el poble viu. Dos anys després, continuem amb aquesta aposta amb una inversió directa de 14.000 euros que fa patent el recolzament a un sector que ha patit molt durant estos últims anys”, destaca Cristina Mateu, alcaldessa i  Regidoria d’Hisenda i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Bellreguard. 

Mecànica de la campanya

L’Ajuntament de Bellreguard va posar a la venda del 16 al 27 de novembre 700 targetes (50 més que l’any anterior). Els veïns i veïnes que han adquirit les targetes aporten la meitat de la inversió (14.000 euros), el Consistorio, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, altres 14.000 euros. Des d’Acobell i Caixa Popular també participen en la promoció i sustent de la campanya com a entitats organitzadores. 

D’eixa manera, les persones residents majors de 18 anys que passen a retirar la seua targeta per l’Ajuntament paguen per ella 20 euros i poden comprar en els establiments del poble per valor de 40.

Des d’aquest dilluns 6 i fins al 30 novembre els veïns i veïnes van a poder fer us de les targetes de compra als comerços adherits a Acobell. 

Contenidor per a les targetes

Cal destacar que l’Ajuntament a instal·lat un contenidor per a reciclar les targetes una vegada utilitzades, “de manera que potenciem la reutilització i evitem el malbaratament del plàstic” puntualitza l’alcaldessa. 

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la vostra visita per mitjà de l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continua usant la nostra web considerarem que n'accepta l'ús. Pots consultar en Més informació

Tancar