• Joan Marco: “Reforcem l’aposta del Govern de Bellreguard per les energies netes i renovables, i al mateix temps generem un estalvi”
  • La doble actuació ha suposat una inversió de 44.383 euros, subvencionada al 80% per la Generalitat Valenciana

Un poble més sostenible i més eficient energèticament. Eixe és el doble objectiu que l’Ajuntament de Bellreguard ha complit amb el pas donat amb la instal·lació de plaques solars als terrats de dos recintes municipals. Una actuació que ha suposat una inversió que ronda els 45.000 euros, finançada al 80% per la Generalitat Valenciana.

El projecte ha consistit en la instal·lació de dues instal·lacions fotovoltaiques. Una d’elles al Poliesportiu Municipal i l’altra a l’Escoleta. El cost total ha estat de 44.382,39 euros, dels quals la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural,

Emergència Climàtica i Transició Ecològica ha aportat 35.506,34 euros amb càrrec a la seua línia d’ajudes de 2022 a municipis per a potenciar projectes de lluita contra el canvi climàtic. L’Ajuntament de Bellreguard, per la seua banda, aporta amb fons propis els restants 8.876,59 euros.

Amb aquesta doble actuació, “reforcem l’aposta del Govern de Bellreguard per les energies netes i renovables, i al mateix temps generem un estalvi energètic i, per tant, econòmic”, ha destacat l’alcalde, Joan Marco.

La instal·lació fotovoltaica instal·lada al Poliesportiu, sobre el sostre del pavelló de bàsquet, permetrà abastir d’electricitat a les instal·lacions i, a més, vessar un excedent a la xarxa de 27,6 kw de potència nominal.

Per la seua banda, les plaques solars instal·lades al terrat de l’Escoleta Municipal generaran aportaran també a la xarxa altres 12 kw de potència nominal.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la vostra visita per mitjà de l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continua usant la nostra web considerarem que n'accepta l'ús. Pots consultar en Més informació

Tancar