L’Ajuntament de Bellreguard ha contractat 5 persones parades menors de 30 anys perquè durant els tres mesos de la temporada estival exercisquen tasques d’informació i de suport a la població a la platja de Bellreguard. Aquesta proposta es desenvolupa en el marc del programa autonòmic ‘EPLAYA 2021 Platges Segures’.

D’aquesta manera, el consistori reforça la funció de vigilància a les platges per a garantir el compliment de les normes decretades per a evitar l’expansió de la Covid-19. Igualment, ofereix un servei d’informació a la ciutadania, a les persones visitants i als banyistes sobre el control d’accés i aforament a les platges.

A més, col·laboraran amb la Policia Local i Creu Roja, l’entitat encarregada dels serveis de salvament i socorrisme, per a posar en el seu coneixement incidències i situacions que es produïsquen a les platges, fer tasques auxiliars d’ajuda, també a la Delegació de Platges, Qualitat Acústica i de l’Aire.

En el cas de Bellreguard, la despesa total de la contractació ascendeix a 29.513,70 euros. D’aquesta quantitat, 22.229,30 euros corresponen a la subvenció. Les persones beneficiàries d’aquestes contractacions estaven inscrites en els Espais Labora de la Generalitat.

‘EPLAYA 2021 Platges Segures’ és un programa de la Generalitat Valenciana que subvenciona les contractacions de persones en situació de desocupació per als fins citats. Una actuació cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar