Febrer 29, 2024.

L’Ajuntament de Bellreguard ha rebut una aportació financera de 28.985,31€ de la Diputació de València destinada a sufragar la quota corresponent al Consorci de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvament de la Província de València (Consorci Provincial de Bombers) per a l’any 2023.

Aquest suport econòmic, proporcionat per la Diputació de València, ha estat instruït pel Servici de Medi Ambient. Aquest servei ha dut a terme la gestió i aprovació de subvencions de concessió directa amb l’objectiu de finançar les aportacions requerides per les entitats locals de la província amb una població inferior a 20.000 habitants envers el Consorci de Bombers durant l’exercici del 2023, garantint així la continuïtat dels seus serveis essencials.

Aquesta iniciativa té com a propòsit assegurar que les localitats més menudes de la província puguin mantenir un accés adequat als serveis de prevenció, extinció d’incendis i salvament. Les subvencions reben una gran importància, ja que contribueixen a reforçar la capacitat de resposta davant d’incidents i emergències, millorant així la seguretat i el benestar dels ciutadans i ciutadanes.

L’Ajuntament de Bellreguard expressa la seva gratitud a la Diputació de València per aquesta col·laboració essencial, que demostra un compromís compartit amb la seguretat i protecció de la ciutadania.

Aquesta inversió ajudarà a garantir una resposta eficient en situacions d’emergència i a mantenir la seguretat de la localitat. Amb aquesta subvenció, l’Ajuntament de Bellreguard reafirma la seva dedicació a la cooperació interinstitucional per millorar la qualitat de vida dels seus habitants i assegurar la seua protecció.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la vostra visita per mitjà de l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continua usant la nostra web considerarem que n'accepta l'ús. Pots consultar en Més informació

Tancar