• Joan Marco: “Reduïm els terminis en uns moments en els quals és més necessari, degut a les dificultats econòmiques derivades de la crisi sanitària”

L’Ajuntament de Bellreguard continua rebaixant els terminis per al pagament de factures dels proveïdors de serveis i productes, i va tancar l’any 2020 amb una demora lleugerament inferior als sis dies.

De fet, el temps que tardava l’Ajuntament en abonar les factures a la conclusió de l’any s’acosta a la meitat del que necessitava en el primer trimestre de l’any. Entre gener i març, el període mitjà de pagament (PMP) va ser de 9,94 dies, mentre que en el darrer trimestre del 2020 s’havia reduït fins al 5,99 dies.

D’aquesta manera, i segons destaca el regidor d’Hisenda i Promoció Econòmica, Joan Marco, “no sols arrepleguem els fruits de la bona tasca duta a terme pel departament, sinó que ho fem, a més, en uns moments en els quals es fa encara més necessari acurtar aquests terminis, degut a les dificultats econòmiques derivades de la crisi sanitària que travessen molts sectors econòmics”.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar