La Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Bellreguard ha posat en marxa una campanya informativa i de conscienciació ciutadana per a fer front a la proliferació del mosquit tigre. La iniciativa, que compta amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i la Diputació de València, ha inclòs la difusió d’un tríptic amb explicacions i consells sobre quines precaucions prendre per a dificultar la reproducció del molest insecte, o què fer davant la seua picadura.

A més, l’ajuntament ha editat diferents cartells que s’han col·locat ja en llocs visibles de diferents instal·lacions públiques del municipi, com ara el centre mèdic, el cementeri o els horts urbans. Aquests cartells mostren, de manera gràfica, les precaucions a adoptar per evitar la propagació del mosquit.

La regidora de Benestar Social i Salut, Sandra Gadea, ha remarcat la necessitat de seguir informant la ciutadania, atès que la seua col·laboració és fonamental per tal de reduir la població de mosquit tigre. “Eliminar els focus de cria, evitant les acumulacions d’aigua és, de fet, la mesura preventiva més eficaç i, per tant, està en les nostres mans, en les de tots els veïns del poble, contribuir d’aquesta manera a minimitzar les molèsties que ocasiona l’insecte en aquests mesos de calor”, ha assenyalat. Una solució que “és a més inofensiva, gratuïta i eficaç”.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la vostra visita per mitjà de l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continua usant la nostra web considerarem que n'accepta l'ús. Pots consultar en Més informació

Tancar