Bellreguard disposa ja d’una estació de recàrrega per a vehicles elèctrics o electrolinera, ubicada en l’avinguda de la Mar, a l’altura de l’Ajuntament. La seua instal·lació ha estat possible gràcies a un ajut econòmic concedit per l’lnstitut Valencia de Competitivitat Empresarial (Ivace) a petició del mateix Consistori. L’obra ha consistit en la instal·lació d’una estació de recàrrega semirràpida d’accés públic per a vehicles elèctrics (tipus 2). 

L’Ajuntament de Bellreguard, conscienciat amb el compromís internacional en matèria d’estalvi, diversificació energètica i respecte al medi ambient, va sol·licitar a l’Ivace l’ajuda per la posada en marxa de l’estació. L’ens depenent de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball va concedir la subvenció el passat 1 d’agost.

La inversió total realitzada arriba als 9.218 euros (més IVA), dels quals 7.374 és la subvenció concedida per l’Ivace. L’Ajuntament de Bellreguard  aporta la diferència.

Les característiques de l’electrolinera de Bellreguard són les d’una estació de recàrrega semirràpida d’accés públic. És a dir: amb una potència elèctrica disponible superior als 20 kW en corrent contin o altern; amb un ús exclusiu per a la recàrrega de vehicles elèctrics; accesible per qualsevol usuari; que no siga d’ús privat; i que estiga dotada del corresponent sistema de connexió del vehicle a la xarxa elèctrica per a la seua càrrega i gestió.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar