• La instal·lació, amb una inversió de 8.801,99 euros més IVA, està ja operativa en la Ronda dels Esports

Bellreguard disposa ja d’una nova estació de recàrrega per a vehicles elèctrics o electrolinera, ubicada en la Ronda dels Esports, a l’altura de l’edifici de la Policia Local. La seua instal·lació ha estat possible gràcies a una ajuda econòmica concedida per l’lnstitut Valencia de Competitivitat Empresarial (Ivace) a petició del mateix Consistori. L’obra ha consistit en la instal·lació d’una estació de recàrrega semirràpida d’accés públic per a vehicles elèctrics (tipus 2).

L’Ajuntament de Bellreguard, conscienciat amb el compromís internacional en matèria d’estalvi, diversificació energètica i respecte al medi ambient, va sol·licitar a l’Ivace l’ajuda per la posada en marxa de l’estació. L’ens depenent de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball va concedir la subvenció el passat 4 d’agost.

La inversió total realitzada arriba als 8.801.99 euros (més IVA), dels quals 7.745,60 euros és la subvenció concedida per l’Ivace. L’Ajuntament de Bellreguard aporta la diferència.

Les característiques de l’electrolinera de Bellreguard són les d’una estació de recàrrega semirràpida d’accés públic. És a dir: amb una potència elèctrica disponible superior als 20 kW en corrent contin o altern; amb un ús exclusiu per a la recàrrega de vehicles elèctrics; accesible per qualsevol usuari; i que estiga dotada del corresponent sistema de connexió del vehicle a la xarxa elèctrica per a la seua càrrega i gestió.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar