L’Ajuntament aprova el nou reglament i un conveni amb Guardamar de la Safor per a la gestió del pou Marjals.

Posar ordre en la gestió del servei d’abastiment d’aigua potable, una vegada que, des del passat 1 de juliol, l’Auntament de Bellreguard s’ha fet càrrec del mateix gràcies a la seua remunicipalització. Eixe és l’objectiu de les dos mesures que es van aprobar en el darrer plenari municipa: el nou Reglament del Servei Municipal d’Aigua Potable i Sanejament, per una banda; i el conveni amb l’Ajuntament de Guardamar de la Safor per a la gestió del pou Marjals, per una altra.

Amb aquests dos documents aprovats pel plenari, “li donem cos legal a la remunicipalització del servei”, va explicar l’alcalde, Àlex Ruiz. El nou reglament, que estableix les obligacions i drets tant de l’Ajuntament com dels usuaris, ve a actualitzar l’anterior, redactat fa ja quasi 25 anys i, per tant, totalment desfasat.

Quant al conveni amb Guardarmar, lliga a les dos administracions locals en la gestió del pou Marjals i, el que és també important, estableix el seu compromís en la realització de les inversions necessàries, com ara un nou dipòsit “que tenim previst emprendre i per al qual ja hem sol·licitat una ajuda a la Diputació de València”, va afegir Ruiz.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar