• Joan Marco: “Reduïm els terminis en uns moments complicats per a molta gent per una pandèmia que no acaba de passar”

L’Ajuntament de Bellreguard continua rebaixant els terminis per al pagament de factures dels proveïdors de serveis i productes, i va tancar l’any 2021 amb una demora lleugerament inferior als quatre dies.

De fet, en el tram final de l’any l’Ajuntament va reduïr de manera notable els terminis de pagament. En el primer trimestre de l’any, la demora era de quasi 10 dies, que encara va baixar mes en el segon trimestre, tot i que després va créixer al tercer.
Els 3,7 dies que tarda ara el Consistori en pagar als proveïdors, suposa a més rebaixar el termini de 5,99 dies del mateix trimestre de l’any anterior, 2020.

D’aquesta manera, i segons destaca l’alcalde i regidor d’Hisenda i Promoció Econòmica, Joan Marco, “no sols arrepleguem els fruits de la bona tasca duta a terme pel departament d’Hisenda, sinó que ho fem, a més, en uns moments complicats per a molta gent degut a les dificultats econòmiques derivades d’una pandèmia que no acaba de passar”.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar