• Àlex Ruiz formalitza la sol·licitud a la Generalitat demanant que el servei incloga dos trajectes d’anada i dos de tornada cada dia com a mínim

L’Ajuntament de Bellreguard ha sol·licitat formalment a la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat el restabliment del servei d’autobús que travessava el poble amb direcció a les platges per la CV-673, amb parada en l’avinguda de la Mar. La petició ix de les converses manteses per l’alcalde, Àlex Ruiz, el passat 4 de març en una reunió a València amb la directora general de la conselleria, Roser Obrer, i el subdirector general de Transport, José Moltó.

Des que es va suprimir la línia, l’actual servei de bus entre Gandia i la platja de Piles, que passa per la platja de Bellreguard així com per Daimús (poble i platja) i per les platges de Guardamar i Miramar, és clarament insuficient. “Amb tan sols un viatge d’eixida des de la platja de Bellreguar a les 9h -amb direcció a la ciutat de Gandia-, està crean perjudicis de mobilitat a les persones residents de les diferents platges” per on passa, segons explica l’alcalde de Bellreguard.

“Per exemple, si volen rebre serveis mèdics en el Centre de Salut de l’Àrea que s’hi troba al municipi de Bellreguard, han d’agafar l’autobús a la platja de Bellreguard per anar fins a l’estació intermodal de Gandia, fer-hi transbordament i agafar de nou l’autobús que fa la línia Gandia-Bellreguard-Oliva per poder rebre assistència mèdica en el centre que els hi pertoca”, exposa Ruiz. I això, “amb l’agreujant que l’únic servei d’autobús de tornada a la platja de Bellreguard es dóna a les 12h des de la ciutat de Gandia”.

És per això que, en la carta que ha adreçat a la conselleria, l’alcalde de Bellreguard demana que es restablisca la línia entre el poble i la platja i, a més, que aquesta dispose de dos serveis d’anada i dos de tornada cada dia com a mínim.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar