S’inaugurarà divendres 15 a les 20 hores a la Casa de la Cultura de Bellreguard amb mig centenar d’acrílics, pastels, olis i aquarel·les. Enguany són 14 dones i un home en un curs que sempre ha comptat amb majoria femenina i amb perfil d’edat majoritari entre els 40 i 60 anys.

Demà divendres a les 20 hores a la Casa de Cultura de Bellreguard, l’alumnat de dibuix i pintura de l’Escola d’Adults de Bellreguard oferiran, com des de fa quinze anys, el fruit del seu treball al llarg del curs en la mostra Fent Art. Seran quasi mig centenar les peces de les 14 alumnes i l’alumne del curs que impartix Carmela Borràs, entre les quals pastel, acrílics, aquarel·les i olis. Com explica Borràs «són molts els que tornen a inscriure’s cada any o els que hi tornen al cap d’un temps i això permet observar un major perfeccionament del seu nivell tècnic que es nota en el resultat». El curs, que compta també amb alumnes d’altres poblacions de la Safor, presenta un perfil majoritàriament femení, situat entre els 40 i els 60 anys i de diferents professions: de mestresses de casa a infermeres o professores. Una part d’elles no comptava amb formació prèvia o ni tan sols s’havia llançat a provar pel seu compte; l’altra ha volgut profunditzar i aprendre sobre allò que ja els apassionava prèviament. Com comenta Borràs, «La implicació és innegable i es nota com, a mesura que el curs avança, se solten i les propostes de treball parteixen directament d’elles».

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la vostra visita per mitjà de l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continua usant la nostra web considerarem que n'accepta l'ús. Pots consultar en Més informació

Tancar