El centre emparella alumnes dels últims cursos d’ESO amb altres de primer perquè es convertisquen en els seus guies i consellers. El projecte s’encamina a millorar la convivència, desenvolupar les habilitats socials i la intel·ligència emocional dels alumnes.

 La setmana passada, l’IES Joan Fuster va encetar el projecte “Germà(na) gran” amb un gran acte al pavelló municipal d’esports de Bellreguard en el qual un centenar d’alumnes de 3r i 4t d’ESO es van emparellar amb alumnes de primer per a convertir-se en els seus acompanyants i consellers al llarg del curs. El regidor d’Educació, Jaume Borràs, que va assistir a l’acte, subratlla que «La directiva del centre i l’ajuntament treballem conjuntament per a fer de l’institut de Bellreguard un espai de convivència per a totes i tots».

Una vegada emparellats, els alumnes van realitzar activitats esportives, una gymkana o una masterclass de ball per a conéixer-se i aprendre a treballar junts. El programa d’ajuda entre iguals és la més recent d’una sèrie d’accions dutes a terme al centre per tal de millorar la convivència, desenvolupar les habilitats socials i la intel·ligència emocional dels alumnes i crear clima de centre mitjançant la formació d’alumnes i professors mediadors, la formació d’alumnes ciber tutors, grups de suport, tutories individualitzades i des d’ara també, germans grans.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar