Els treballs hna inclòs la instal·lació de càmeras de vigilància, panell directori empreses, hidrants, senyalització i electrolinera

Les obres, amb un pressupost de 147.705,02 euros, han estat finançades al 98,61% per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) de la Conselleria d’Economia.

S’ha executat 4 actuacions:

  • Es millora la seguretat del polígon mitjançant la col·locació de càmeres de vigilància connectades a la Policia local.
  • S’instal·la un punt de càrrega de vehicles elèctrics al costat del magatzem municipal amb la finalitat d’aprofitar el punt de subministrament elèctric.
  • Es dota d’hidrants en diversos emplaçaments o carrers del polígon amb la finalitat de facilitar al servei de bombers: la càrrega d’aigua als camions de bombers i la connexió de les mànegues en cas d’incendi.
  • S’instal·la senyalització d’advertiment i precaució de trànsit, i també es disposa d’un directori amb les empreses existents en el Polígon.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la vostra visita per mitjà de l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continua usant la nostra web considerarem que n'accepta l'ús. Pots consultar en Més informació

Tancar