Els treballs hna inclòs la instal·lació de càmeras de vigilància, panell directori empreses, hidrants, senyalització i electrolinera

Les obres, amb un pressupost de 147.705,02 euros, han estat finançades al 98,61% per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) de la Conselleria d’Economia.

S’ha executat 4 actuacions:

  • Es millora la seguretat del polígon mitjançant la col·locació de càmeres de vigilància connectades a la Policia local.
  • S’instal·la un punt de càrrega de vehicles elèctrics al costat del magatzem municipal amb la finalitat d’aprofitar el punt de subministrament elèctric.
  • Es dota d’hidrants en diversos emplaçaments o carrers del polígon amb la finalitat de facilitar al servei de bombers: la càrrega d’aigua als camions de bombers i la connexió de les mànegues en cas d’incendi.
  • S’instal·la senyalització d’advertiment i precaució de trànsit, i també es disposa d’un directori amb les empreses existents en el Polígon.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar