Les obres, adjudicades a Urbamed per 95.361,15 euros exclòs l’IVA i està finançada al 70% per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) de la Conselleria d’Economia.

Abans que acabe l’any, la zona industrial de Bellreguard haurà renovat la il·luminació, millorat la senyalització viària i, a més, el veïnat podrà disfrutar amb els seus gossos del parc caní que s’hi instal·larà. L’actuació, finançada al 70% per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) de la Conselleria d’Economia, ha estat adjudicada a Urbamed per 95.361,15 euros exclòs l’IVA amb unes millores per valor de 47.391,79 euros que permetran actuar en la senyalització de la Ronda dels Esports. Com valora l’alcalde, Àlex Ruiz, «La solvència tècnica i econòmica de l’Ajuntament i la bona sintonia amb les administracions superiors ens permet accedir a totes les línies d’ajudes beneficioses per a Bellreguard». Com explica el regidor d’urbanisme, Joan Marco, «l’actuació vol millorar la dotació i el servicis de la zona industrial del poble, però també oferir un zona perquè el veïnat la disfrute amb les seues mascotes».

Les actuacions contemplen la renovació de l’enllumenament públic, pressupostada amb 62.000 euros; la millora de la senyalització viària, valorada en quasi 31.000 euros; o la construcció del parc caní per 29.000. Les lluminàries actuals tenen més d’un quart de segle i es canviaran per altres LED amb una potència d’entre 50 i 65 w segons el carrer i l’altura i suposen un considerable estalvi energètic. Pel que fa al parc caní, s’instal·larà al parc dels Llauradors i comptarà amb un circuit agility amb tanca per a botar, gronxador, pas d’obstacle vertical, rampa, bot d’anells i túnel, a més se d’un abeurador a dos nivells per a gossos grans i menuts i un pipi-can. El parc, envoltat amb una tanca perimetral, comptarà amb paperera, dispensador de bosses per a excrements i bancs per al descans dels propietaris.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar