Millores en els parcs infantils del poble, el condicionament de la zona exterior de l’Espai Participa i l’arranjament del sól de cautxú del parc infantil Ausiàs March. Són els tres projectes que han triat els veïns de Bellreguard en l’edicio del 2019 dels Pressupostos Participatius i que, per tant, es duran a terme enguany amb càrrec a la partida de 50.000 euros consignada a tal efecte en els comptes anuals de l’Ajuntament. També s’executarà parcialment un quart, amb l’adquisició d’aparells de cal·listènia per a la zona Skate.

La d’enguany ha estat la més fructífera de les edicions dels Pressupostos Participatius, amb més implicació veïnal que mai. Els bellreguardins i les bellreguardines van plantejar prèviament fins a 159 propostes. De totes elles, la millora dels parcs infantils, el condicionament exterior de l’Espai Participa i l’arranjament del sól de cautxú del parc d’Ausiàs March han estat les més votades.

El projecte de millora dels parcs infantils, amb un cost estimat de 6.000 euros, contempla el tancat de totes les zones de jocs, així com introduir millores en el parc de Joan Pellicer. També incorporar places coeducadores inclusives amb jocs tradicionals, com ara el sambori, les xapes o el twister. Així mateix, l’arranjament de les fonts, fent-les més altes i amb pressió controlada.

El segon dels projectes més votat, el condicionament de la zona exterior de l’Espai Participa, preveu remodelar l’entorn de les Escoles Velles com a un espai obert on poder seure, fer tallers, reunir-se i gaudir de moments compartits a l’ombra dels arbres, amb bancs i taules fixes, i amb espai suficient per a seure de 6 a 8 persones en cada joc de bancs i taules. També inclou pintar la façana de l’Espai Participa, i la inversió s’estima en 20.000 euros.

Las mateixa quantitat és el cost previst per al tercer dels projectes a executar: l’arranjament del sól de cautxú del parc infantil Ausiàs March.

En total, la inversió conjunta dels tres projectes arriba als 46.000 euros. La quarta actuació més votada consistia en la il·luminació de la zona Skate, ampliació de les barres i instal·lació d’aparells de cal·listènia. Atés que el seu cost estimat és de 6.000 euros i que, sumats els tres primers projectes, hi queda un sobrant de 4.000 euros de la partida pressupostària, aquesta quarta actuació s’executarà parcialment, adquirint amb eixos fons els aparells de cal·listènia.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la vostra visita per mitjà de l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continua usant la nostra web considerarem que n'accepta l'ús. Pots consultar en Més informació

Tancar