El primer va adreçat a la contractació de persones joves, i el segon a realitzar pràctiques aquest estiu en diferents serveis municipals.

 

L’Ajuntament de Bellreguard ha fet públiques les convocatòries corresponents als programes Avalem Joves 2019 i La Dipu et Beca, el primer del servei Labora de la Generalitat Valenciana i el segon de la Diputació de València, obrint el termini per a aquells interessats en concórrer puguen presentar les seues sol·liciuds.

Pel que fa al programa Avalem Joves 2019, adreçat a la contractació de persones joves, s’han sol·licitat ajudes per als llocs d’arxiver-biblioteca, Tasoc, auxiliar administratiu i peons de neteja / manteniment.

Per poder a poder optar a algun dels llocs, cal estar apuntat en el servei Labora (antic Servef) com a demandant d’ocupació i estar inscrit en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil (la inscripció es realitza al centre Labora-Gandia).

Per a més informació, es pot consultar en l’AODL-Bellreguard els dilluns, dimarts i dijous pel matí, en la primera planta de l’Ajuntament de Bellreguard, o al telèfon 696 692 938.

Quant al programa La Dipu et Beca 2019, l’Ajuntament de Bellreguard convoca quatre beques per a aquest estiu, en les àrees d’Esports, Turisme i Educació i Cultura.

El termini de presentació de sol·licituds serà fins el 17 de juny (inclòs). Les sol·licituds s’han de presentar amb el model i full d’autobaremació que es troben disponibles en la web https://transparencia.bellreguard.net/normativa/tauler-anuncis, i en el registre d’entrada de l’Ajuntament situat a la planta baixa del carrer Clot de l’Era, 10.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar